Текстилно лепило 00578

Нов продукт

  • Силиконово текстилно лепило
  • Лепи също дърво, метал, полистирен, стъкло, прежди и конци
  • Количество: 30 мл.
  • Прозрачно
  • Изсъхва за 10 минути

Повече детайли

Доставка от 1 до 3 работни дни

Безплатна доставка над 99.99 лв.

Възможност за връщане в 14 дневен срок.

Рейтинг: 3.3/5 (33 гласували)

3,00 лв.

Повече информация

Текстилното лепило се използва за залепване на текстилни материали и платове. То е специално разработено за до осигури здраво и гъвкаво съединение между текстил и други повърхности.

Ето някои от най-честите приложения на текстилното лепило:

  1. Ремонт на дрехи: Ако имате дреха с дупка, може да използвате лепилото за да залепите друго парче и да я скриете. Просто нанесете лепилото върху повърхността на текстила и го залепете.

  2. Ръчна изработка: Текстилното лепило е полезно при ръчната изработка на текстилни изделия като чанти, кукли, декоративни предмети и други. Можете да го използвате за залепване на различни текстилни елементи и придържане на тъканите заедно.

  3. Декорация на текстил: Ако искате да прикрепите пайети, пера, камъни или други декоративни елементи към текстил, текстилното лепило е отличен избор. То осигурява здраво залепване, без да оставя следи или следи от лепило.

  4. Костюми и театрални костюми: При изработката на костюми и театрални костюми, текстилното лепило се използва за залепване на текстилни детайли като панделки, дантела, пера или други декоративни елементи.

  5. Домашни проекти: Текстилното лепило може да бъде полезно за различни домашни проекти, като например изработка на подаръци, декорация на възглавници или завивки, поставяне на текстилни облицовки върху кутии и други.

Важно е да се отбележи, че текстилното лепило не е подходящо за всички видове текстил. Преди да го използвате, винаги прочетете и следвайте указанията на опаковката и проверете съвместимостта му със специфичния текстил, който желаете да залепите.